Şu Seçimler Bitse...
 

Merhaba Arkadaşlar,

Ben İstanbul’da yaşıyorum. Son zamanlar da su seçimlerden dolayı diğer yerlerde yaşayan arkadaşlarımı bilemeyeceğim ama İstanbul tam bir çöplük oldu.

Okula giderken serviste camdan dışarı bakarken hep düşünüyorum. Yollar panayır yeri gibi. Kimin bayrağı kime ait, kimin posteri kimin üstünde belli değil. Ve merak ediyorum. Oy kullanabilen yaştakiler acaba kime oy vereceklerini bilmiyorlar mı? Onlara hatırlatmak için mi bunları yapıyorlar? Acaba bu bayraklara afişlere bakarak kime oy vereceğine mi karar veriyor büyüklerimiz.

Televizyonlarda sürekli birbirlerini kötülüyorlar... Neden hep seçilmek için bir başkasının kötü olduğunu söylemek gerek?

Ben annemle babama sorduğum zaman politikanın böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Bende büyüyünce politikacı olacağım ama kimseyi kötülemeden konuşacağım. Bu kadar bayrak afiş asmayacağım, onları ihtiyacı olan kişilere dağıtacağım. Siz ne dersiniz arkadaşlar?

Bizler daha iyi yönetici olacağız. Çevremizi bu kadar kirletmeyeceğiz ve daha saygılı olacağız.

Afacan Çocuk Gazetesinde benimde düşüncelerimi yayınlarsanız sevinirim.

Haberi Yollayan : mew ( Takma ismi )

Okulu : Özel Irmak İlköğretim Okulu

İli: İstanbul

 
Süper Teyze 99
  Annesi Korhan’a seslendi : - Kardeşin neden ağlıyor oğlum  ? - Çünkü Bana çok kızdı ! - Peki neden ? - Çünkü ona yardım ettim. Korhan’ın annesi şaşırdı : -Yardım ettiğin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.