Öğrencilere burs müjdesi: Burslarınıza yüzde 70 zam yapıldı
 

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilk ve orta öğretim öğrencilerine verilecek bursların, 1 Ocak 2005’ten itibaren yüzde 70 oranında artırılarak 43 milyon liraya yükseltileceğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Çelik, Kızılay tarafından öğrencilere verilecek burslarla ilgili Kızılay Genel Başkanlığı’nda düzenlenen protokol imza törenine katıldı. Törende konuşan Çelik, Milli Eğitim’in yalnızca Milli Eğitim Bakanlığı’na bırakılmayacak kadar geniş, komplike bir alan olduğunu belirterek, Kızılay’ın yapılan işbirliği ile Türk milli eğitimini çok daha ileri götürme çabalarında yanlarında olacağını ve sıkıntıların daha kolay aşılacağını ifade etti. İmzalanan protokolle 10 öğrenciye sağlanacak Kızılay bursuyla birlikte ilk ve orta öğrenimde burs alan öğrenci sayısının 128 bin 884’e çıkacağını söyleyen Çelik, öğrencilere verilen burs miktarlarının 1 Ocak 2005’ten itibaren yüzde 70 oranında artırılacağını kaydetti. Çelik, göreve geldiğinde 13 milyon 700 bin lira olan bursların, böylelikle 43 milyon 150 bin liraya çıkarılacağını ifade etti.
Kaynak:NetHaber 9 Eylül 2004

 
Süper Teyze 114
Beril halasına sordu  - Neden eniştemle sizin çocuğunuz yok halacığım ? Halası gülümsedi : - Çünkü leylekler bize bebek getirmediler Berilciğim ! Küçük kız başını salladı : - Şi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.