Kedi Kadın Vizyonda
 

Beyazperdenin biri sarışın diğeri siyahi iki güzel kadınını biraraya getiren Kedi Kadın (Cat Woman) adlı film seyirciyle buluşuyor. Sharon Stone ile Halle Berry’nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmeni daha önce Vidocq ile de sinemalarımıza konuk olan Jean Christophe Comar ya da nam-ı diğer Pitof. Kitap, Theresa Rebeck’in romanının bir uyarlaması.

FİLMİN KONUSU

Patience Philips (Halle Berry), hakkını savunamayan bir kadındır. İnsanları mutlu etmek için çırpınan genç kadın, kayda değer yeteneğini, Hedare Beauty kozmetik şirketinde grafik tasarımcısı olarak çalışarak heba etmektedir.

Sloganı "her ne pahasına olursa olsun, her yaşta gençlik" olan dev şirket, despot George Hedare (Lambert Wilson) ve soğuk görünüşlü süper model karısı Laurel (Shareon Stone) tarafından yönetilmektedir.

Kaderin yönlendirdiği bir dizi olay sonucunda, Hedare’in ’gerçek olamayacak kadar güzel’ yeni anti-aging (geri yaşlandırma) ürünün gerçek olamayacak -kadar güzel- olduğuna kulak misafiri olan Patience’ın sakin yaşantısı sonsuza dek değişecektir. Olabilecek en kötü zamanda, en kötü yerde bulunan Patience, Hedare’in sırrının güvende olması için öldürülür. Ama her şey bitmemiştir.

Gizemli güçler tarafından hayata döndürülen Patience, kendine geldiğinde artık tek bir kişi değildir. Birdenbire güç, çeviklik ve aşırı hassas duyulara kavuşmuştur. Artık sadece Patience değil, iyi ile kötü arasındaki tehlikeli çizgide hassas dengeyi koruyan çekici bir yaratıktır: Kedikadın’dır. 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Pitof
Senaryo: Bob Kane
Oynayanlar: Halle Berry , Benjamin Bratt, Lambert Wilson...
Kaynak:Hürriyet 3 Eylül 2004

 
Süper Teyze 148
Küçük Emrecan pasta börek yemeye bayılıyordu. Bir akşam yine fazla kaçırmıştı. Annesi uyardı : - Bu kadar yeter Emrecan ! Şimdi ellerini yıka, dişlerini fırçala,sonra da doğru yatağa ! Uyku zaman devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.