Megahit Yarışması’nda İtalya birinci
 

Megahit 3.Uluslararası Akdeniz Şarkı Yarışması’nda birinciliği İtalya’dan Linda kazandı. Fethiye Stadyumu’nda düzenlenen ve 15 ülkenin katıldığı yarışmaya, ilçe halkı ile turistler büyük ilgi gösterdi.

Organizatörlüğünü ve sunuculuğunu Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun yaptığı yarışmada, 115 puan alan İtalyan şarkıcı Linda birinci olurken, ikinciliği 105 puanla Malta’dan Julie Ludwig, üçüncülüğü ise 91 puanla Slovenya’dan Nusa Derenda kazandı.

Dünya Güzeli Azra Akın ile şarkıcı Deniz Seki’nin Hacıpaşalıoğlu’na eşlik ettiği yarışmada birinci olan Linda’nın ödülünü Muğla Valisi Hüseyin Aksoy verdi.
       Aksoy, yaptığı konuşmada, “Bu yarışmanın Fethiye’nin, Muğla’nın ve Türkiye’nin tanıtımında büyük katkısı olmuştur. Düzenleme komitesine teşekkür ediyorum” dedi.
      
17 KEDİ VE 72 KAPLUMBAĞA
       İtalya’da kır evinde ailesi, köpeği, sincabı, 17 kedisi ve 72 kaplumbağasıyla yaşayan Linda ise mutluluğunu “Yarışmaya çok iyi hazırlanmıştım. Ama yine de birincilik beklemiyordum, sürpriz oldu. Çok mutluyum. Türkiye’ye selamlar” sözleriyle ifade etti.
      
BİRİNCİYE 10 BİN EURO ÖDÜL
       Yarışmanın ana sponsorlarından Ece Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ece, İtalyan şarkıcıya 10 bin Euro ödül verdi.
Kaynak:Ntvmsnbc 12 Eylül 2004
       

 
Süper Teyze 146
İki anne sohbet ediyorlardı. Biri heyecanla : - Biliyor musun, oğlum geçen gün hayatının ilk yalanını söyledi ! dedi. - Neymiş ? dedi diğeri merakla. - Babasını benden daha çok sevdiğini sö devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.