Kızlarımızı başımıza taç yapalım
 

Eşi Emine Erdoğan’la Şanlıurfa’da yeni öğretim yılını açan Başbakan Erdoğan, kız çocukların okutulması için herkesin elinden geleni yapmasını istedi. Erdoğan, ‘Ana, baba ve öğretmeniniz dışında kimsenin elini öpmeyin. Kızlarımızı da başımıza taç yapalım’ dedi.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, yeni öğretim yılını Şanlıurfa’da eşi Emine Erdoğan’ın da katıldığı törenle açarak, herkesi ‘Haydi kızlar okula’ kampanyasına katılmaya çağırdı. Öğretim yılının açılış töreni Şanlıurfa’da UNICEF-Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yapılan ‘Haydi Kızlar Okula Kampanyası’ ile Turkcell-Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nce yürütülen ‘Çağdaş Türkiye’nin Çağdaş Kızları’ projesinin ikinci etabı başladı. Kampanyanın ilk aşaması 40 bin kız çocuğunu okula kazandırmıştı.

Açılışa Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’la, kadın milletvekilleri, gazeteciler ve ilk kez Milli Eğitim Bakanı’nın eşi Sema Çelik de katıldı.

BAĞIŞ UYARISI

Törende konuşan Başbakan Erdoğan, kayıtların sona erip öğretim yılının başladığı gün ‘bağış’ uyarısında bulundu. Velilere ‘Okullarda aile birliklerine herhangi bir taleple para vermeyiniz’ diye seslenen Erdoğan, bu yönde toplanan bağışların takipçisi olduklarını kaydetti.
Kaynak:Hürriyet 14 Eylül 2004


 
Süper Teyze 365
Öğretmen en arka sırada oturan Hasan’ın yanına gelerek öfke içinde bağırır : - Çabuk bana elinde ne olduğunu göster hasan ! Hasan ellerini açar. Avucunun içinde yarısı yenmiş bir gofret vardır . Ö devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.