Zorro 2’nin seti fazla tehlikeli
 

Zorro’nun Meksika’da çekilen devam filminin setinde, tam bir koruma ordusu hüküm sürüyor. Tehdit telefonları alan Catherine Zeta Jones’u Meksikalı askerler, Antonio Banderas’ı ise kocasını kıskanan Melanie Griffith koruyor.

Galli oyuncu Catherine Zeta Jones’un Hollywood’taki parlayışı 1998 yılında oynadığı ‘Zorro’nun Maskesi’ filmiyle olmuştu. Filmde, İspanyol aktör Antonio Banderas ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu, eşi Michael Douglas’ın kendisine hayranlığını da bu filme borçlu.

Gerek Catherine Zeta Jones, gerekse Antonio Banderas, Zorro’nun devam filminde oynamak için çok heveslilerdi.

‘Zorro Efsanesi’ adını taşıyan filmin çekimleri kısa süre önce Meksika’da başladı. Yalnız bu kez set biraz kalabalık.

Artık iki çocuk annesi olan Zeta Jones, bir süre önce tehdit telefonları almaya başladığı için korunma talep edince, Meksikalı askerler güzel oyuncunun çevresinde etten duvar ördüler.

Catherine Zeta Jones, ‘Meksika’ya ilk kez geldiğimde Antropoloji Müzesi’ni ziyaret etmiştim ve o zaman hiç kimse dönüp bana bakmamıştı bile’ diyerek, bu ilginin tadını çıkardığını itiraf ediyor.

Ne olur ne olmaz

Set sadece askerlerle kalsa iyi. Ünlü oyuncu Antonio Banderas’ın eşi Melanie Griffith de sette askerlerle birlikte nöbet tutuyor. Ama onun nedeni tamamen farklı. Melanie Griffith, kendisinden hayli genç olan yakışıklı kocasını Catherine Zeta Jones’tan kıskandığını gizlemiyor.

Eski rol arkadaşlarının çekimler dışında da çok samimi bir dostluk kurmalarını olgunlukla karşılasa da tedbiri elden bırakmamakta kararlı.

Bu filmin çekimleri tamamlanıncaya kadar Melanie Griffith’e rahat uyku yok.
Kaynak:Hürriyet 14 Eylül 2004

 
Süper Teyze 183
Annesi  Can’a çıkıştı : - Bu kadar televizyon seyretmek yeter oğlum ! Dişlerini fırçala ve doğru yatağa ! Can cevap veremeden, anneannesi girdi araya : -Biraz daha seyredebilir, daha e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.