Afili Aynasızlar
 

Bir zamanların aynı adlı ünlü televizyon dizisinden uyarlanan Afili Aynasızlar (Starsky and Hutch) haftanın yenilerinden. Todd Phillips’in yönettiği filmin başrollerinde Ben Stiller, Owen Wilson ve Juliette Lewis var. İki ortak Starsky ve Hutch, yine suçluları yakalayıp kanuna teslim etmeye çalışacaklar. Hem aksiyondan hem de komediden hoşlananlar için, ikisi birarada.

FİLMİN KONUSU

David Starsky (Ben Stiller), hayatını Bay City sokaklarının huzurunu sağlamaya adamış bir polis dedektifidir. İşine manyaklık derecesinde bağlıdır. Hiçbir suçlu elinden kurtulamaz. Ancak Starsky hiçbir ortağıyla geçinememekte, bu yüzden de gömlek değiştirir gibi ortak değiştirmektedir.

Polis dedektifi Ken "Hutch" Hutchinson’ın da (Owen Wilson) kendi çapında bazı kariyer sorunları vardır. İyi bir polistir, ama sorumluluk almaktan kaçan bir kişilik yapısına sahiptir. Mükemmel denebilecek içgüdüleri olmakla birlikte görevine odaklanma sorunu yaşamaktadır.

Bu iki sorunlu elemanından yaka silken Bay City Polis Müdürü Dobey (Fred Williamson), Starsky ve Hutch’ı işe yarar hale getirebilmek için kendince en mükemmel çözümü bulur: Starsky ile Hutch’u ortak yapacak ve Bay City sokaklarına ikisini birlikte salacaktır.

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Todd Phillips
Senaryo: John O’Brien, Todd Phillips, Scot Armstrong
Oynayanlar: Ben Stiller (David Starsky)
Owen Wilson (Ken Hutchinson)
Snoop Dogg (Huggy Bear)
Fred Williamson (Captain Doby)
Vince Vaughn (Reese Feldman)
Juliette Lewis (Kitty)
Kaynak:Hürriyet 14 Eylül 2004

 
Süper Teyze 306
Bebeklerini arabalarında gezdirmeye çıkmış iki anne, karşıdan karşıya geçmek üzere, aynı kaldırımda yan yana durmuş,yeşil ışığın yanmasını bekliyorlardı. Bebekler bu fırsattan yararlanıp sohbete baş devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.