Amerika Haftasonu Box Office 13 Eylül
 

Bilgisayar oyunu Resident Evil’ın ikinci filmi Resident Evil: Apocalypse bu hafta beklendiği gibi ilk sıradan listeye girdi. Haftanın diğer yeni filmi Cellular ikinci sırayı aldı.

Yaz sezonunun iki hafta önce kapanması ve gösterimdeki iddialı filmlerin azalmasından faydalanan Resident Evil: Apocalypse, üç gün içinde 23.7 milyon dolarlık hasılat yaptı. Bu rakam, 2002 Mart ayında 17 milyon dolarlık ilk haftasonu hasılatı yapan ilk filme göre yaklaşık %30 oranında bir artışı ifade ediyor.

Milla Jovovich’in başrolünü oynadığı ve ilk filmin kaldığı yerde devam eden yapım, 44 milyon dolar bütçe ile çekilmişti. İlk kez yönetmenlik yapan Alexander Witt’in çektiği film, bu başlangıç ile ilk filmin 39 milyon dolarlık toplam hasılatını geçmeyi başaracak. Bu arada ikinci filmin gişe başarısı ile üçüncü filmin yapılması da hemen hemen kesinlik kazandı. İsmi Resident Evil: Afterlife olması beklenen film hakkında kısa zamanda resmi açıklama yapılması muhtemel.
Kaynak:http://www.sinemafanatik.com/

 
Süper Teyze 358
Özel şoför patronunu arayarak özür diledi : - Arabada problem var beyefendi. Bu gün biraz gecikeceğim, özür dilerim ! Adam meraklandı : -Dün sapasağlamdı. Nesi var arabanın ? Şoför utana devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.