56. Emmy Ödülleri CNBC-e’de canlı
 

Televizyon dünyasının geleneksel ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri Töreni, Pazar gecesi (Pazartesi sabahı) saat 03:00’ten itibaren canlı yayınla CNBC-e ekranına gelecek.

Bu yıl 56’ncısı düzenlenen Emmy Ödülleri 20 Eylül Pazartesi sabahı Los Angeles kentinde Shrine Auditorium’da gerçekleşecek bir törenle sahiplerini bulacak. Gecenin evsahipliğini aktör Garry Shandling yapacak.

Televizyon dünyasının ‘Oscar’ları olarak adlandırılan Emmy Ödülleri’ne aday yapımlar:
       Yakında CNBC-e’de de yayınlanacak, Al Pacino’nun oynadığı ‘Angels in America’ ödüllerin hemen her dalında aday. Al Pacino’nun yanı sıra Meryl Streep ve Emma Thompson gibi dev oyuncuların rol aldığı ‘Angels in America’ 21 adaylıkla açık ara önde gidiyor.

Ödüllere aday CNBC-e dizileri:
       ‘Everybody Loves Raymond’ ve ‘Frasier’ dokuz (9) dalda, “24” sekiz (8) dalda, ‘Arrested Development’ yedi (7) dalda ödüller adaylar.  
 
’Malcolm in The Middle’ 
         Bu dizileri ‘Nip/Tuck’ beş (5) dalda, ‘ER’ dört (4) dalda, ‘Malcolm in The Middle’ , ‘The Simpsons’ ve ‘Two and A Half Men’ üç (3) dalda, ‘Scrubs’ iki (2) dalda haketmiş oldukları adaylıklarla takip ediyorlar.
Kaynak:Ntvmsnbc 16 Eylül 2004

 
Süper Teyze 365
Öğretmen en arka sırada oturan Hasan’ın yanına gelerek öfke içinde bağırır : - Çabuk bana elinde ne olduğunu göster hasan ! Hasan ellerini açar. Avucunun içinde yarısı yenmiş bir gofret vardır . Ö devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.