CNBC-e dizileri Emmy’leri topladı
 

Televizyon Oscarları olarak bilinen Emmy Ödülleri’nde, Al Pacino ve Meryl Streep gibi ünlü yıldızların oynadığı ‘Angels in America’ dizisi, kazandığı 11 Emmy ile büyük bir zafere imza attı. Dizi, Ekim’de CNBC-e ekranlarında olacak.

‘Emmy’ olarak anılan Televizyon Sanatları ve Bilimleri Ödülleri’nin 56’ncısı Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.
       Televizyon yapımlarına (teknik olmayan dallarda) 27 dalda ödül verilen gecede, en çok ödülü Ekim ayında CNBC-e de yayınlanmaya başlanacak ‘Angels in America’ adlı dizi aldı.

MELEKLER KENTİ’NDEN ‘MELEKLER’E EMMY YAĞDI
       Al Pacino ve Meryl Streep’in başrollerini oynadığı dizi başta En İyi Dizi/Film, En İyi Kadın ve En İyi Erkek Oyuncu olmak üzere 7 (teknik olmayan dalda) ödüle uzandı. Teknik dallarda kazandığı ve evvelki hafta belli olan ödüllerle (4 Emmy) birlikte ‘Angels in America’ toplam 11 Emmy sahibi oldu.
       En İyi Drama Dizisi Ödülü dahil 4 ödül ise ‘The Sopranos’a gitti.
       Başta En İyi Komedi Dizisi olmak üzere CNBC-e’de de yayınlanmakta olan ‘Arrested Development’ dizisi 3 dalda ödül kazandı.  
 CNBC-e’de gösterilen ’Frasier’ dizisinin başrol oyuncusu Kelsey Grammer da ödül aldı.
          Yine CNBC-e dizilerinden ‘Frasier’ 2 ödül aldı.
       Dram Dalında En İyi Aktör Ödülü, ‘The Practice’teki rolüyle James Spader’a, Komedi Dalında En İyi Aktör Ödülü de ‘Frasier’ dizisindeki performansıyla Kelsey Grammer’a verildi.
       Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu olarak ‘The West Wing’de oynayan Allison Janney, Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu olarak ise ‘Sex and the City’de oynayan Sarah Jessica Parker seçildi.
Kaynak:Hürriyet 20 Eylül 2004
 

 
Süper Teyze 245
Matematik dersinde öğretmen Deniz’i tahtaya kaldırdı ve sordu : - Sana bir problem soracağım. Eğer doğru cevabı verirsen benden en yüksek notu alacaksın, anlaştık mı Deniz ? - Tamam ! dedi çoc devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.