Yazı Tura bu cuma gösterimde
 

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Uğur Yücel’in yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı filmi Yazı Tura 24 Eylül Cuma günü sinemaseverlerle buluşuyor.

Uzun zamandan beri sinemadan uzak duran Uğur Yücel, Yazı Tura ile bu suskunluğunu bozuyor. Yapımcılığını Mahayana- Film’in üstlendiği filmde başrolleri Kenan İmirzalıoğlu ve Olgun Şimşek paylaşıyor. Yücel, 1999 yılında Türkiye’de yaşanan trajedilerden etkilenerek kaleme aldığı filminin hazırlık ve çekimlerini dört buçuk senede tamamladı. İki ayrı hikayeden oluşan filmde, Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı ’Hayalet Cevher’ ile Olgun Şimşek’in canlandırdığı ’Şeytan Rıdvan’ın öyküleri anlatılıyor. Filmin müzikleri ise ünlü müzisyen Erkan Oğur imzasını taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bahri Beyat, Engin Günaydın, Erkan Can ve Settar Tanrıöğen gibi isimler var. Film, Türkiye ile beraber Hollanda ve Almanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde de gösterime girecek.  
Kaynak:Sabah 21 Eylül 2004
 

 
Süper Teyze 295
O gün matematik sözlüsü vardı. Ama öğretmen çok yorgun görünüyordu. Gribe yakalanmak üzereydi ama sözlüyü de yapmaya kararlıydı. Masasına oturdu ve listeyi gözden geçirmeye başladı. Sınıfta herkes ç devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.