Senfonik Rock’ta bir dev: Therion
 

İsveçli senfonik rock grubu Therion, tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir ekip ile 2004 Dünya Turu kapsamında 26 Eylül 2004 Pazar akşamı İstanbul Venue Maslak’ta. Konserin konuk grubu olarak ise Türkiye’den Almora.

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan İsveçli senfonik rock grubu Therion, tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir ekip ile 2004 Dünya turu kapsamında 26 Eylül 2004 - Pazar günü İstanbul Venue Maslak’ta hayranlarına unutulmaz bir konser verecek.

Birçok klasik enstrüman (Keman, Flüt, Obua, Viyolonsel vb.) soprano ve tenorlarden oluşan korolar kullanan grubun mimarı Christofer, rock öğeleri üzerine klasik müziği odaklayarak oluşturduğu her albüm daha da senfonik bir yapıda oluşuyor.
       Kendi tarzlarını yaratan grubun senfonik öğelerin, operamsı vokallerin ve Orta Çağ’a özgü koroların mükemmel birleşimiyle rock müzik ve klasik müziğin iç içe geçtiği büyüleyici bir ‘sound’ ortaya çıkıyor.

Konserin konuk grubu olarak ise ülkemizin sevilen senfonik metal grubu Almora sahne alacak.  
 Therion, İstanbul konseri öncesi 24 Eylül 2004 Cuma günü saat 22.30’da Ankara Saklıkent’te sahne alacak. Ankara’da alt grup Knightmare.

        
İSTANBUL’DAN ÖNCE ANKARA’DA
       Therion, İstanbul konseri öncesi 24 Eylül 2004 Cuma günü saat 22.30’da (19.30 kapı açılış) Ankara Saklıkent’te sahne alacak. Ankara konserinde alt grup olarak Knightmare çıkıyor.
       Giriş ücreti Biletix’te 27.500.000 TL, Shades’te (Kuğulu Pasajı) ve Saklıkent’te 25.000.000 TL, kapıda (konser kaşamı) ise 30.000.000 TL olacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 21 Eylül 2004
      

 
Süper Teyze 22
Okulda üç günlük bir gezi düzenlenmiş ve bütün sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde İzmir’e, Efes harabelerini görmeye gitmişlerdi.  Öğretmen bir yandan gördükleri yerleri çocuklara anlatıy devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.