İnternetsiz hayat zor
 

ABD’de gerçekleştirilen bir araştırma internet kullanıcılarının yarısının 2 haftadan daha fazla internetsiz kalamayacağını ortaya koydu.

Yahoo ile OMD medya grubu tarafından yayımlanan araştırma, sağladığı servislerle günlük hayatta çok önemli yer tutan internetin olmadığı bir hayatın, sanıldığının aksine internet kullanıcıları açısından çok zor olacağını gösterdi.

Araştırmaya katılanlar, seyahat rezervasyonları, dostlar ve aile üyeleriyle mesajlaşma ve ödemelerini yapma gibi kolaylıklar sağlayan internetin olmadığı bir hayatta “kendilerini felçliymiş gibi hissedeceklerini” söylediler. Araştırma, internetten sonra insanların telefon rehberleri ve gazete gibi “eski haberleşme araçlarını” kullanmayı unuttuklarını veya bunları artık kullanmak istemediklerini de ortaya koydu.
       Yahoo satış yöneticisi Wenda Harris Millard da “Bu araştırma, internetin 10 yıllık kısa bir sürede günlük hayatımızı pek çok şekilde nasıl değiştirdiğinin, belirgin bir göstergesidir” dedi. 
Kaynak:Ntvmsnbc 24 Eylül 2004
       

 
Süper Teyze 83
Emrecan oturma odasında birlikte televizyon seyrettikleri sırada babasına sordu : - Babacığım sence hangimiz kadınlardan yana daha dertliyiz ? Babası şaşırdı : -Ne demek istiyorsun oğlum ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.