Olimpiyatlar, Ankara’da yapılıyor...
 

İnsan Hakları Olimpiyatları...

İnsan hakları alanındaki dünyanın en büyük buluşmasına Türkiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. "İnsan Haklarında Yeni Taktikler" dünya çapında 400 kişinin katılımıyla Ankara’da masaya yatırılıyor.

Helsinki Yurttaşlar Derneği, Ankara’da 29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında "İnsan Haklarında Yeni Taktikler" adlı uluslararası bir sempozyum düzenleyerek, dünyanın beş kıtasından 400’e yakın İnsan Hakları aktivistlerini biraraya getirecek. Türkiye Hükümeti’nin de destek verdiği sempozyum, Dışişleri Bakanı Gül’ün yapacağı konuşmayla açılacak. 1996 yılından bu yana süren "Yeni Taktikler Projesi"nin en kapsamlı çalışması olan sempozyum, katılımcılara insan hakları alanında kazandıkları deneyimleri paylaşmak ve kullandıkları taktikleri kendi çalışmalarına uyarlayabilecek başka gruplarla bir araya gelmek için fırsat yaratacak. Sempozyumda, dünyanın dört bir yanından gelecek katılımcılar, taktik eğitim atölyeleri, insan hakları alanında dünyaca tanınmış isimlerin katılacağı oturumlar ve bölgesel koza toplantılarına katılacak.
Kaynak:Net Haber 25 Eylül 2004

 
Süper Teyze 12
Ömer yaramaz mı yaramaz bir öğrenciydi. Yaptığı şakalarla bütün okula ün salmıştı. Bir gün derste öğretmen sıraların arasında dolaşırken Ömer’in yanına geldi. Ve hayret içinde bağırdı : - Gözlerime devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.