Kesin açıklama yapıldı: Terminatör geri dönüyor; ama Schwarzenegger olmadan
 

Ünlü bilim kurgu serisi ’’Terminator’’ geri dönüyor. Çekimlerine 2005 yılında başlanacak filmde, California Valisi Arnold Schwarzenegger bu kez Terminator’ın silahlarını kuşanmayacak.

Serinin dördüncü filmi için 2005’te ’’motor’’ denileceği yönünde kesin açıklama yapılırken, Vali Schwarzenegger yaklaşan ABD başkanlık seçimleri sebebiyle filme dahil olamadı. Filmde ünlü aktörün yerine geçecek oyuncu ise henüz belirlenmedi. Yapımla özdeşleşen Schwarzenegger’i ısrarla filme katmaya çalışan yapımcılar, hiç olmazsa çok küçük bir rol üstlenmesi için kapısını aşındırıyor. Oyuncunun razı olması halinde bile ekranda belirmesiyle yok olmasının bir olacağı söyleniyor.

’’Terminator’’ serisinde sadece Arnold Schwarzenegger’in yokluğu değil. Yokedici makineyi yeniden tasarlayarak yeni bir model yaratılması düşünülüyor.

’’Terminator 3: Rise of the Machines’’ adlı son filmin senaryo yazarları bu iş için masa başına otururken, son filmin yönetmeni Jonathan Mostow da yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin diğer oyuncuları Claire Danes ve Nick Stahl’ın projede yer alacağı belirtilirken, her ikisinin de başka projeler için imza atmış olması ise kafaları biraz bulandırıyor.
Kaynak:Net Haber 25 Eylül 2004

 
Süper Teyze 470
Önder okul dönüşü annesinin hazırladığı ikindi kahvaltısını yerken müjdeyi verdi : - Biliyor musun anneciğim, bu gün öğretmen beni tahtaya kaldırdı. Sözlü yaptıktan sonra da iki konuda çok başarı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.