Anneler Günü Ve Hediye Olayı....
 

Herkese selammmm

Biraz dertleşelim, kafam karıştı yine.
Biliyorsunuz anneler günü geliyor. Aslında o kadar kızıyorum ki şu günlere, anlatamam. Neden mi? Gayet basit nedeni, hediye almak için harçlığım yetmiyor ki hiç. Bir de ne alacağımı bilmiyorum. Hediye almak şart değil diyeceksiniz şimdi ama olmuyor işte. Çiçek almak için bile param yetmiyor bazen, o zaman da babam biraz destek çıkıyor.
Geçen gün babamla gizli gizli yine plan yaptık. O zaman babama dedim ki:” Anneme hiçbir zaman şöyle kocaman bir şey almadım, ona dünyaları almak isterdim. İstediği ne varsa almak isterdim.”
B
abam hafif gülümseyerek: “ Ne fark eder ki.” dedi. “Annenin sevgisi aldığın hediyenin büyüklüğüne göre, fiyatına göre değişir mi sanıyorsun. Annelik nedir biliyor musun? Ona dünyanın en güzel hediyesini de alsan, senin sağlıkla, güler yüzle evimizde cıvıl cıvıl dolaşmandan daha mutlu olamaz. Sen bu evin ve bizim neşe kaynağımızsın ve biz seni çok seviyoruz. Sen bağırdıkça sana kızıyoruz ama sesin bize hayat veriyor. Koşturunca söyleniyoruz ama koştuğun zaman huzur doluyoruz. İnan bana  annen için bundan büyük mutluluk olamaz.”
Haydaaaaaa ….
D
üşündüm de ne garip bir duygu şu annelik, babalık. Hem kızıyorsunuz ama bir yandan da çok seviniyorsunuz. Ben nasıl davranacağım ki şimdi. Neyse demek ki mutlusunuz, biz esas konumuza dönelim o zaman. Babamla türlü tartışmalardan sonra yine eli boş döndüm bu pazarlıktan ve alacak bir şey bulamadım. Babama göre gerçekten bir şey almama gerek yokmuş. Ama düşünemediği bir şey var,  ben anneme anneler günü haricinde hiç hediye almıyorum ki….
Evet hep ailem bana bir şeyler alıyor. Ben ise onlara hiçbir şey almıyorum.. Para kazanmıyorum doğru ama insan hediye alırken ne kadar çok seviniyorsa verirken de o kadar mutluluk duymalı bence. Hediye vermenin mutluluğunu da yaşamalı zaman zaman . Karşındaki insana verdiğin değerdir bu. Annem de olsa başkası da olsa yine de bir şeyler vermek istediğimi babam anlamadı. Ama olsun ben babalar gününde ona da alacağım. Bu sene kararlıyım. O yüzden yine çiçek de olsa onların yüzündeki o mutluluğu görmek istiyorum.
Acaba babamın dediği gibi hakikaten sadece öpmek bile yetiyor mudur anneler için….

Ne yüce varlıklar değil mi?

Laf aramızda ben olsam mutlaka hediye almak isterdim…

Haberi Yollayan : HALA :)) isminin açıklanması istemiyor :)))) (Fakat sonunda bizler ona bir takma isim bulacağız.. :))
İli: İstanbul

 
Süper Teyze 391
Geceyarısı küçük Berk yattığı yerden babasına seslendi : - Babacığım, bana bir bardak su verir misin lütfen ? - İyi ama oğlum, şimdiye kadar tam beş bardak su getirdim sana, dedi adam. Be devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.