Metal devi Anathema Türkiye’de
 

Doom-Death Metal’in devi Anathema, Eskişehir, Ankara, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirecekleri 5 konser ile en son Rockİstanbul’da buluştukları hayranlarıyla tekrar bir araya geliyor.

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan grup, son albümleri ‘A Natural Disaster’ın tanıtım turnesi kapsamında yeniden Türkiye’deler.    

Rockİstanbul konseri için festival web sitesinde açılmış olan ‘Anathema’nın en çok hangi şarkıyı çalmasını istiyorsunuz?’ konulu anketi takip edip, şarkı listelerini bu ankete göre oluşturan grubun Türkiye konserleri hoş sürprizlere gebe.  
 
İMZA ‘GECESİ’NDE İZDİHAM
       İstanbul Beyoğlu’nda saatler geceyarısını gösterirken Mephisto Kitabevi önünde uzun bir kuyruk oluştu. Gelip geçenlerin şaşkın bakışları arasında beklenen İngiliz metal grubu Anathema göründü.
       Yaklaşık 4 saat rötar yapan grup söz verdiği imza gününe, saatler gece 24.00’ü gösterirken ulaşabildi. Saatlerce Anathema için bekleyen metal müzik sevenler amaçlarına ulaştılar.
      
ANATHEMA TÜRKİYE TURNESİ
 28 Eylül Eskişehir — Hayal Kahvesi
 30 Eylül — Ankara Saklıkent
 1-2 Ekim — İstanbul, Yeni Melek
 4 Ekim — İzmir, Club 33 (resurrection)
      
      
ESKİŞEHİR
       Etkinlik Tarihi
       28 Eylül Salı 20:00
       Etkinlik Yeri
       Eskişehir Hayal Kahvesi
       
       Bilet Fiyatları
       20.000.000 TL
 Kaynak:Ntvmsnbc 28 Eylül 2004

 
Süper Teyze 280
Annesi hasta olduğu için,evde yemekleri günlerdir Alara ve babası yapıyorlardı. Alara o gün çikolatalı puding yapmak istedi. Babası da izin verdi. Ancak küçük kız puding tarifini okuduktan sonra, ya devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.