Bilgisayar oyunları heyecanı başlıyor
 

Dünya Siber Oyunlar Şampiyonası 6-10 Ekim tarihleri arasında San Fransisco’da yapılacak. Samsung destekli Türk Siber Oyun takımı şampiyonada iddialı.

Ev sahipliğini San Fransisco’nun yaptığı World Cyber Games heyecanına 64 ülkeden 700’den fazla bilgisayar fanatiği katılacak. Şampiyona dünyanın en iyi bilgisayar oyuncularını biraraya getirecek. Oyuncular turnuvada altı oyun kategorisinde yarışacaklar; Counter-Strike, Warcraft III, Starcraft Brood War, FIFA 2004, Unreal Tournament 2004 ve Halo. Turnuvanın toplam ödülü 400 bin doları geçiyor.

KENDİ KLAVYENİ YANINDA GETİR’
       Oyuncular kendi bilgisayarlarını yanlarında getirmek mecburiyetindeler, buna joystick, kulaklık gibi cihazlar da dahil. Bilgisayar oyunları meraklıları kendi cihazlarını kullanmayı genellikle tercih ediyorlar. Türkiye finalleri sırasında da bir çok yarışmacı kendi klavyesini yanında getirmişti. Yarışmacılar, kendilerine verilen LAN ağ şebekesinden internete bağlanabilecekler. Ayrıca, oyuncuların zorlu ve uzun mücadeler esnasında uyanık kalmaları için gerekli kahveler ise müesseseden.
Kaynak:Ntvmsnbc 30 Eylül 2004

 
Süper Teyze 309
Kemal ve Sinan babalarıyla birlikte doğa yürüyüşüne çıkmışlardı. Saatlerce yürüdükten sonra, haritalarında bulamadıkları bir noktaya geldiler. Yollarını kaybetmiş olmaktan korkuyorlardı. Adını bilme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.