Yarın, kuş gözlem günü
 

Uluslararası Kuşları Koruma Kurumu’nun (Bird Life International) öncülüğünde düzenlenen ‘2004 Dünya Kuş Gözlem Günü’nde binlerce kişi, ülkelerindeki kuş türlerini gözlemlemek için bir araya gelecek. Kuş gözlemciliğini ve doğa sevgisini geniş kitlelere ulaştırmak ve kuşların doğadaki önemini kamuoyu gündemine getirmek amacıyla Avrupa’da 30 ülkede gerçekleştirilecek Dünya Kuş Gözlem Günü, 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2004 Dünya Kuş Gözlem Günü’nün Avrupa Birliği Kuş Direktifleri’nin 25’inci yılı olması nedeniyle farklı bir önem de taşıdığı vurgulanan açıklamada, etkinliğin dünyada 100’den fazla ülkede kutlandığı, geçen yıl gerçekleştirilen etkinliklere de 76 binden fazla kişinin katıldığı ve 1 milyon 250 bin kuşun gözlendiği söylendi.

Halka açık olarak gerçekleştirilecek etkinliklere katılmak isteyenler, internetteki ‘www.kustr.org’ adresinden ayrıntılı bilgi edinebilirler.  
Kaynak:Hürriyet 1 Ekim 2004
 

 
Süper Teyze 226
Yeni evli adam çiçekçiye sordu : - Sizde şöyle kocaman, uzun dikenleri olan, bir koltuk dolduracak büyüklükte, koyu yeşil renkte bir kaktüs bulunur mu ? - Elimizde yok ama ısmarlayabiliriz, de devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.