Simha bugün belli oluyor
 

Türkiye’de çekilecek ‘Gılgamış’ın yapımcısı, 150’ye yakın Türk güzelinin talip olduğu ‘Simha’ karakterini kimin canlandıracağını bugün açıklayacak.

Gılgamış filminde ‘Simha’ karakterini hangi Türk oyuncunun canlandıracağı bugün belli oluyor. Şimdiye kadar bu rol için 95’i amatör, 43’ü tanınmış isimlerden oluşan 150’ye yakın kişiyle görüşen yetkililer, zorlu elemede son noktaya geldiler. Rol kapma savaşına katılan medyatik isimler arasında podyum ve ekranların popüler isimleri de var. Listede podyumlardan ekranlara geçiş yapan ve sunuculuk konusunda kendini deneyen Cansu Dere, Dünya Güzeli unvanlı Azra Akın, filmde rol alması haftalar önce kesinleşen Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi ve ‘Alacakaranlık’ dizisindeki rol arkadaşı Zeynep Beşerler, Melisa Sözen, Ceyda Düvenci, Dilek Serbest, Tuğba Büyüküstün, Pınar Öğün, Selma Ergeç, Ayça İnci, Sanem Çelik, Özgü Namal, Ahu Türkpençe, Sinemis Candemir, Şebnem Dönmez, Nehir Erdoğan, Hande Ataizi ve Nurgül Yeşilçay gibi isimler bulunuyor.
Kaynak:Hürriyet 1 Ekim 2004

 
Süper Teyze 470
Önder okul dönüşü annesinin hazırladığı ikindi kahvaltısını yerken müjdeyi verdi : - Biliyor musun anneciğim, bu gün öğretmen beni tahtaya kaldırdı. Sözlü yaptıktan sonra da iki konuda çok başarı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.