’Gerçek Harry Potter benim!’
 

J. K. Rowling’in kuzeni Ben Rowling, Harry Potter karakterine kendisinin ilham verdiğini söyleyip, ünlü yazardan yardım istiyor.

Dünyada satış rekoru kıran Harry Potter kitaplarının yazarı J. K. Rowling’in kuzeni, ünlü yazarı, kitaplarında çocukluğunda anlattığı hikayeleri kullanmakla itham ediyor. Yakın zamanda iflas eden bir çocuk babası Ben Rowling bu yüzden, amcasının kızından maddi yardım istiyor. Rowling’in sürekli okuldaki olaylar hakkında sorular sorduğunu söyleyen Ben, kardeşinin de ’Hermione’ karakterine esin kaynağı olduğunu iddia ediyor. ’Kuzen’ Rowling, şöyle devam ediyor: "Zaten filmdeki Harry Potter, aynı ben. Sokakta gördüğüm herkes, ’Harry Potter’a ne kadar çok benziyorsunuz’ diyor."

FİLMDE ROL İSTİYOR
Ben Rowling öncelikle, Harry Potter serisinin yeni filminde kendisine rol verilmesini istiyor. Öte yandan 775 milyon dolarlık servetle dünyanın en zengin kadınları arasında yer alan J. K. Rowling, muhtemelen bu tür olaylar yüzünden, aynı soyadı taşıdığı akrabalarıyla görüşmüyor.
Kaynak:Sabah 4 Ekim 2004

 
Süper Teyze 159
Müzik öğretmeni Ebru’ya sordu : - En eski müzik enstrumanının  hangisi olduğunu biliyor musun kızım ? Ebru uzun süre derin derin düşündükten sonra : - Bence akordiyondur öğretmenim ! devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.