Türkiye’ye gelecek
 

Şarkıları ve danslarıyla dünyayı kasıp kavuran melez şarkıcı Beyonce, Türk basınında ilk kez GÜNAYDIN’a konuştu. Beyonce, "Ülkenizde hem konser verip hem de tatil yapacağım" dedi.

Bütün dünyayı şarkıları ile kasıp kavuran, dansları ile herkesi kendine hayran bırakan seksi şarkıcı Beyonce şimdi de Tommy Hillfiger’ın yeni çıkaracağı ’True Star’ adlı parfümün tanıtımı için kamera karşısına geçti. Hilfiger’ın 2,5 milyon Pound’a anlaştığı melez güzel, siyah beyaz olarak çekilen tanıtım fotoğrafları hakkında "Beni daha önce hiç böyle görmediniz" diyor. Henüz 23 yaşında olan ancak şimdiden dünyanın her bir köşesinde hayran kitlesini arttırmaya devam eden Beyonce, şüphesiz ki kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Seksi şarkıcıyla internet üzerinden yaptığımız söyleşide, gelecekteki projeleri ve Türkiye hakkında konuştuk. Başarısında babası Matthew Knowles annesi Tina Knowles’in büyük payı olduğunu ifade eden Beyonce, "En kısa zamanda Türkiye’ye gelmek istiyorum" diyor...

İNSANLARINIZ ÇOK SICAK

* Turnelerin nedeniyle bütün dünyayı gezme fırsatın oluyor. Türkiye’yi yeterince tanıyor musun? Türkiye’ye gelme fırsatım şu ana kadar hiç olmadı. Ancak Türk insanlarının çok cana yakın insanlar olduğunu duymuştum. Umarım çok yakında gelirim ve Türk hayranlarımı tanıma fırsatını yakalarım.

* Son yıllarda Uma Thurman, Tom Hanks, Pink gibi bir çok sanatçı Türkiye’ye gerek tatile gerekse de konser vermeye geliyor. Senin kafanda böyle bir plan var mı? Evet neden olmasın? Bende en kısa zamanda ülkenize gelip hem konser vermek hem de tatil yapmak isterim. Böylece Türkiye hakkında da bilgi sahibi olurum. Eğer gelirsem oldukça keyif alacağımdan da eminim.

* ŞHiç Türk yemeği yeme şansın oldu mu? Hayır böyle bir şans yakalayamadım. Ama denemeyi gerçekten çok isterim.
Kaynak:Sabah 5 Ekim 2004

 
Süper Teyze 100
Anneannesi telefonda Cem’e sordu : - Ah evladım, bilsen yeni doğan kardeşini görmek için nasıl sabırsızlanıyorum ! Söyle bakalım, en çok hanginize benziyor ? Sana mı ? Babana mı ? Annene mi ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.