MSN Messenger 7.0 beta yolda
 

Yazılım devi Microsoft’un popüler anında mesajlaşma (instant messaging) yazılımı MSN Messenger’ın son sürümüyle ilgili ilk bilgiler internette boy göstermeye başladı. MSN’in arama servisiyle daha bütünleşik olarak tasarlanan MSN Messenger 7.0 beta, ilk etapta sınırlı sayıda ’tester’ın kullanımına açılacak.

ZDNet’in haberine göre, 7.0 beta ile birlikte gelen yenilekler arasında MSN Search-Messenger entegrasyonu başta geliyor. Kullanıcılar bu sayede arama çubuğunun yanı sıra metin tabanlı diyaloglarda da arama yapabilecek.

TİTREYEN EKRAN

Yeni Messenger’ın bir başka özelliği de ’avatar’ desteği sunması. Kullanıcılar ’wink’ adı verilen özellik sayesinde karşı tarafa sesli animasyon da yollayabilecek. ’Nudges’ adı verilen bir başka yeni özellik ise iletişim kurduğunuz insanı uyarmak için ekranın titremesini sağlıyor. Kullanıcılar artık MSN Messenger’ı açmadan önce durumunu (meşgulum, telefondayım, offline gibi) ayarlayabilecek

MSN yetkililerinden Brooke Richardson Messenger 7.0’ın kullanıcılara daha kişisel mesajlaşma deneyimi sunacağını belirtmekle birlikte beta sürümlerinde 7.0’ın tam versiyonundaki tüm özelliklerin yer almayacağını da ekledi.

Sınırlı beta denemelerinin ardından Microsoft’un yıl sonuna doğru tüm kullanıcılara açık bir başka beta sürümü daha çıkaracak. Sınırlı beta ise sadece ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, Hollanda ve Güney Kore’den seçilen kullanıcılara açık olacak.
Kaynak:Hürriyet 4 Ekim 2004

 
Süper Teyze 136
Sinan sınıfa yeni gelen Can’a yaklaştı : - Selam ! Benim adım Sinan ! - Ben de Can, dedi çocuk isteksiz. Sinan’ın aklına hemen bir cinlik geldi : - Bir fikrim var ! Eğer benim ağabeyime  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.