Yakında Vizyonda: Uzak Ülke
 

Costner, yine yönetmen koltuğunda. Lauran Paine’in romanından uyarlanan filmde Costner, Robert Duvall, Annette Bening ve Michael Gambon ile başrolü de paylaştığı Uzak Ülke (Open Range) türün meraklılarını memnun edecek bir western.
(Gösterim tarihi: 8 Ekim)

FİLMİN KONUSU

Charley Waite, Boss Spearman, Button ve Mose Harrison geçmişlerinden kaçmaya çalışırlar ve sürülerini, kanunları doğanın koyduğu ve bir erkeğin sadece orada kendini özgür hissedebildiği açık araziye sürerler. Vahşi batının kanunlarıyla birbirine bağlı ve sadakat içindeki bu kovboylar, yaşamaya, gerçek değerleri ayakta tutmaya ve mümkün olduğunca şiddetten kaçmaya çalışırlar. Fakat zorbalığın ve korkunun hüküm sürdüğü bir sınır kasabası hayatlarını değiştirir, yeniden hareketli günlere dönmek zorunda kalırlar.

Tüm bu kargaşanın içinde, daima yalnız olan Charley’nin hayatında, tüm kalbini ve ruhunu etkileyen, cesur bir kadın olan Sue Barlow’la tanışınca hiç beklenmedik bir dönüş olur. Bu cesur adamlar kasabadaki zorbalara karşı bir savaşa girişince, kendi içlerindeki şeytana karşı da direnmek zorunda kalırlar.
Yönetmen: Kevin Costner
Senaryo:Craig Storper
Oynayanlar: Robert Duvall, Kevin Costner, Annette Bening, Michael Gambon, Michael Jeter, Diego Luna.
Kaynak:Hürriyet 5 ekim 2004

 
Süper Teyze 113
Yavru kirpi oyun oynarken evlerinden çok uzaklaşmış sonra da  kaybolmuştu. Yürüye yürüye  kocaman bir bahçeye geldi. Yolunu kaybetmişti,yorgundu ve çok korkuyordu. Tam o sırada yanlışlıkla devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.