Tarayıcı savaşları ufukta
 

İnternetin en popüler tarayıcılarından Netscape’in yaratıcısı Marc Andersen, Firefox ve Safari gibi küçük tarayıcıların Internet Explorer’ın hakimiyetinin zorlayacaklarını ve kullanıcıların tarayıcılar arasında çetin bir mücadele izleyeceklerini söyledi.

San Fransisco’da düzenlenen Web 2.0 konferansında konuşan Andersen, PC’ler için Firefox ve Mac’lar için Safari’nin canlanmasıyla tarayıcılar arasındaki mücadelenin artacağını ve Microsoft’un buna “rekabetçi bir” yanıt vereceğini belirtti.

Tarayıcı sektörünün 1998’den beri IE’nin egemenliğinde olduğunu vurgulayan Andersen, yeni tarayıcıların piyasaya çıkmasıyla Microsoft’un IE’ye yeniden güç vermesi gerekeceğini savundu. Andersen, Microsoft’un IE’ye yatırım yapmanın yanı sıra, Windows’u korumak için tekelci yaklaşımlara başvurabileceğini de düşünüyor.
       San Diego merkezli WebSideStory şirketinin istatistiğine göre, piyasanın yüzde 95’i tarayıcı olarak Internet Explorer kullanıyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 7 Ekim 2004

 
Süper Teyze 363
İki tavuk arkadaş, aylar sonra yolda karşılaşırlar. Bu hoş rastlantı ikisini de çok mutlu etmiştir. Tavuklar dan biri neşeyle gıdaklayarak kanatlarını çırpar. Arkadaşı çok duygulanarak şöyle der b devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.