Kenan Doğulu animasyon klip yaptırdı
 

İşte sanal Kenan! 
Kenan Doğulu da, ’Sorma’ şarkısına animasyon klip yaptırarak ’çizgi şarkıcılar’ arasındaki yerini aldı.Teoman ve Nilüfer’den sonra Kenan Doğulu da çizgi kahraman olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. 

Doğulu, ’Sorma’ adlı şarkısının remix’ine animasyon klip hazırlattı. Doğulu’nun ’sanal kahraman’ olarak oynadığı klibi Kaan Özsoy yaptı. Animasyonun tarzının, gotik ve korku kültürünü içerdiğini belirten Özsoy, şöyle konuştu:

"Klipte 3 karakter var. Kötü ve iyi adam, bir de onun sevgilisi. Yüzleri metal maskeyle kaplı. ’İyi adam’la sevgilisini öldüren ’kötü adam’ arasındaki savaşı anlatan klibin 2 versiyonu olacak. Birkaç gün sonra müzik kanallarında yayımlanmaya başlayacak ilk klipte, savaş sahneleri ekrana gelecek. Doğulu’nun yüzü, finalde görülecek. 1 ay sonra kanallara verilecek klibin ikinci versiyonunda Doğulu’nun yüzü baştan sona belli olacak."
Kaynak:HaberTurk 8 Ekim 2004

 
Süper Teyze 215
Öğretmen matematik dersinin ödevlerini kontrol etmiş,öğrencilere geri veriyordu. Murat’ın ödevini verdiğinde, sıra arkadaşı Berk çok şaşırdı : - Gözlerime inanamıyorum ! Neredeyse hepsini yanlış  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.