JLO Hayatında ilk kez turneye çıkmanın heyecanını yaşıyor
 

Son dönemde film çalışmalarına ağırlık veren ünlü yıldız Jennifer Lopez, hayatında ilk kez turneye çıkmaya hazırlanıyor.Internetteki ’’imdb’’ sitesinin haberine göre, şarkıcılık kariyerine başladığı 1999 yılından bu yana hiç turneye çıkmayan Lopez, bu kararını değiştirdi.

Bundan 5 yıl önce ’’On the 6’’ adlı albümüyle müzik dünyasına atılan Jennifer Lopez, son zamanlarda müzik çalışmalarını ihmal etti. Birkaç senedir arka arkaya ’’The Wedding Planner’’, ’’Maid in Manhattan’’, ’’Jersey Girl’’, ’’An Unfinished Life’’ ve ’’Shall We Dance’’ adlı filmler için kamera karşısına geçen ünlü yıldız, yeniden müziğe yoğunlaşmaya karar verdi.

Bugüne kadar hiç turneye çıkmadığını ifade eden Lopez, ’’Artık ilk turnem için hazırım. Bunun için uzun süredir plan yapıyordum, ancak film çalışmalarından bir türlü fırsat olmuyordu. Şimdi turnenin zamanı geldi’’ dedi.
Kaynak:HaberTurk 8 Ekim 2004

 
Süper Teyze 76
Alican  pazar günü odasına kapanmış ders çalışıyordu. Babası içeri girdi ve : - Ev ödevlerine yardım etmemi ister misin oğlum ? dedi. Alican anında yapıştırdı cevabı : - Teşekkürler ba devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.