Dünya siber oyunlar şampiyonu ABD
 

ABD’nin San Fransisco kentinde beş gündür devam eden bilgisayar oyunları şampiyonası World Cyber Games, ABD’li ekibin birinciliği ile sonuçlandı.
 
ABD’li ekip Team3D finalde Danimarkalı rakibi Titans’ı CounterStrike oyununda yenmeyi başardı. Salvatore Garozzo, Johnny Quach, Dave Geffon, Ronald Kim ve Kyle Miller’dan oluşan ABD takımı 50 bin dolarlık birincilik ödülünün de sahibi oldu. Final maçını izleyen dünyanın dört bir yanından binlerce oyunsever, bilgisayar oyunlarının gereken oyuncu ve izleyici kitlesini yakaladığında bir spor olarak kabul görebileceğini kanıtlarcasına çoşkuluydu.

Turnuvada Counter Strike: Condition Zero’nun yanı sıra, WarCraft III: Frozen Throne, FIFA Soccer 2004, Need For Speed: Underground, StarCraft: Brood War, Unreal Tournament: 2004, Halo ve and Project Gotham Racing 2 oyunları bulunuyor. Microsoft Xbox oyunları olan Halo ve Project Gotham Racing 2 dışında tüm oyunlar bilgisayarlarda oynanıyor. Oyuncular, kendi joystick’lerini ve kulaklıkların getirmek mecburiyetindeler. Yarışmacılar, kendilerine verilen LAN ağ şebekesinden internete bağlanarak birbirleriyle mücadele ettiler.

GELECEK YIL SİNGAPUR’DA
       Samsung’un sponsorluğunda düzenlenen World Cyber Games ilk kez bu yıl şirketin merkezi Seul’un dışına taşındı. Gelecek yıl Singapur’da düzenlenecek olan WCG 2005’e çok daha yüksek bir katılım olması bekleniyor. Dünya çapında onbinlerin oynadığı bilgisayar oyunları pazarı hızla büyüyen bir sektör.
Kaynak:Ntvmsnbc 11 Ekim 2004

 
Süper Teyze 477
Türkçe dersinde fiil çekimlerini öğrenmişlerdi. Öğretmen çekimlerle ilgili ev ödevi verdi ve ertesi gün de sözlü yapacağını duyurdu. Ertesi günkü sözlüye ilk kalkan Selimdi. - Fiil çekimlerine ha devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.