Dev yıldızlar ‘Kralın Adamları’nda!
 

Hollywood’un A takımından dört ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerde aynı filmde kamera karşısına geçecek. Meryl Streep, Sean Penn, Jude Law ve Kate Winslet, ‘All the King’s Men’ adlı filmde biraraya geliyor.

Oscar ödüllü Steve Zaillian’ın ‘All the King’s Men’ adlı projesinde ‘yıldız yağmuru’ var. ‘Schindler’in Listesi’, ‘New York Çeteleri’ gibi filmlerin senaristi Zaillian, filmde ünlüleri buluşturdu.

 Oscarlı aktris Meryl Streep, ‘Soğuk Dağ’ filminin ünlü aktörü Jude Law, Hollywood’dan son yıllarda çıkan en saygın ve yetenekli oyunculardan Sean Penn ile ‘Titanic’ filminin yıldızı Kate Winslet filmin ağır topları arasında yer alıyor.
       Tanınmış aktör Mark Ruffalo da yapımcılarla görüşme masasına oturdu.
       Robert Penn Warren’ın eserinden Zaillian’ın sinemaya aktaracağı eser, 1930’lu yılların Amerikası’nda geçiyor. Daha önce 1949 yılında sinemaya uyarlanan ve En İyi Film ödülünü kazanan yapımda, Sean Penn güneyli politikacı Willie Stark’ı, Meryl Streep ise onun yardımcısı Sadie’yi canlandıracak.
Kaynak:Ntvmsnbc 10 Ekim 2004

 
Süper Teyze 156
Annesi Erdem’e : - Okula gitmeden önce ellerini yıkamalı ve çantanı bir kez daha kontrol etmelisin, dedi. - Bu gün gerekli değil, diye cevap verdi küçük oğlan. - Nedenmiş o ? diye sordu şa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.