Pandora Destanı ayakta alkışlandı
 

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, önceki gece ’’Nights Of The Sultans’’ grubunun gala gösterisine ev sahipliği yaptı. Yönetmenliğini Rufus Beck, prodüktörlüğünü Marcel Avram’ın üstlendiği, senaryosunu Rufus Beck, Manuel Joel Mandon, Kadar Kesek ve Gökhan Ayatar’n yazdığı dans gösterisinde, Pandora’nın öyküsü modern ve geleneksel danslar eşliğinde ve görsel efektler kullanılarak anlatıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI
Galanın hemen ardından uzun süren bir dünya turnesine çıkacak olan "Nights Of The Sultans" grubunun prodüktörü ve organizatörü Marcel Avram, bundan önce Paul McCartney, Michael Jackson, Rolling Stones, Rod Stewart, Tina Turner, Bon Jovi ve Andrea Bocelli gibi birçok ünlü ismin turnelerini de üstlenmişti. Dünya turnesinin ardından tekrar Türkiye’de gösterilecek olan gösteri, davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Koreografisini Cemil Özen’in üstlendiği ve 70 dansçının sahneye çıktığı gösteride, ’’Karanlıklar Kralı’’nı Hasan Yalnızoğlu, ’’Kötü Kız’’ı Aslı Kefoğlu, ’’Prometheus’’u Gökhan Ayatar, ’’Pandora’’yı ise Mehtap Fidan canlandırıyor.
Kaynak:Sabah 12 Ekim 2004

 
Süper Teyze 380
Didem, doğumgünü partisinin ardından odasında oturmuş,gelen hediye paketlerini tek tek açıyordu. Az sonra annesi yanına geldi ve : - Doğumgünün harika geçti, değil mi Didemciğim ? dedi. - Ev e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.