‘G.O.R.A.’ vizyona girmek üzere!
 

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği ‘G.O.R.A.’ filmi, 12 Kasım’da gösterimde. Filmin başrolü de Cem Yılmaz tarafından canlandırılıyor.

BKM Film Şirketi’nden yapılan açıklamaya göre, komedi bilim kurgu filmi ‘G.O.R.A.’, 12 Kasım’da tüm Türkiye’de 215 kopyayla toplam 420 sinema salonunda seyirciyle buluşacak.

Film, aynı tarihlerde Fransa, Belçika, Almanya, Hollanda, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Danimarka ve İsveç’te 125 kopyayla gösterime girecek.
      
İKİ FARKLI BAŞROL
       ‘G.O.R.A.’da Cem Yılmaz iki farklı başrol karakterini canlandırırken, Özge Özberk, Ozan Güven, Şafak Sezer, Rasim Öztekin, Erdal Tosun, Cezmi Baskın, İdil Fırat ve Özkan Uğur da rol alıyor.
       Yapımcılığını BKM Film, prodüksiyonunu Böcek Yapım, müziklerini Ozan Çolakoğlu’nun gerçekleştirdiği film, dekorları, kostümleri ve post prodüksiyonu ile “ilklerin filmi” olma özelliği taşıyor.
      
ANTALYA’DA BİR GEZEGEN
       ‘G.O.R.A.’ için Antalya Film Platoları’nda “bir gezegen” inşa edildi ve filmde 2, 3 boyutlu efektler kullanıldı.
       Cem Yılmaz’ın Star Grubu’na sipariş üzerine yaptığı, ancak gruba ihtiyati tedbir kararı uygulanması nedeniyle gösterime giremeyen ‘G.O.R.A.’ filminin gösterim hakkını, 2 milyon dolara BKM Film Şirketi almıştı.
Kaynak:Ntvmsnbc 12 Ekim 2004
       

 
Süper Teyze 285
Deniz arkadaşı Suna’ya sordu : - Hani şu masallardaki gibi çok çok iyi kalpli, güzeller güzeli bir peri kızı yanına gelse ve ‘dile benden ne dilersen !’ dese, ne isterdin Suna ? Suna bir süre  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.