Microsoft’tan 22 açık için yama
 

Microsoft, Office, NT Server ve Internet Explorer’da farklı risk değerlerinde 22 adet açık bulunduğunu duyurdu.

Şirket 22 açık için 10 adet yama yayınladı. Bunlar arasında Internet Explorer’ı etkileyen risk düzeyi yüksek 3 adet açık da bulunuyor. Çok sayıda açık çıkmasından dolayı Microsoft, acilen yamaların yüklenmesi gerektiği yönünde kullanıcıları uyarıyor.

Açıklardan bir kısmının Sasser virüsünün bilgisayara sızmasına yol açacağı belirtiliyor. Ancak, açıkların bulunduğu alanların default olmaması geniş çaplı bir virüs yayılmasını dolaylı olarak önlüyor. Açıkların görüldüğü Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), Network News Transfer Protocol (NNTP) ve Network Dynamic Data Exchange (NetDDE), kullanıcılar tarafından etkin hale getiriliyor.
       Internet Explorer ve Excel masaüstü uygulamalarında da 12 adet açık belirlendi. Bunların beşi 3’ü IE’de, ikisi de Excel’de olmak üzere kritik olarak derecelendi.
       Microsoft, MS04-029’den MS04-038’e kadar sıraladığı yamaları
www.microsoft.com adresinden yüklenebilir.
Kaynak:Ntvmsnbc 13 Ekim 2004

 
Süper Teyze 286
Berk ve dedesi oturma odasında birlikteydiler. Yaşlı adam gazete okuyor, küçük oğlan da arabalarıyla oynuyordu. Bir süre sonra dedesi seslendi : - Odanın penceresini kapatır mısın oğlum ? Dışarıs devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.