Miniatürk’e uluslararası övgü
 

İstanbul’daki tarihî yapıların maketlerinin sergilendiği Sütlüce’deki Miniatürk, Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Programı (HABITAT)’nın övgüsünü kazandı.

HABITAT’ın oluşturduğu kent projesi veritabanına dahil edilen ve uluslararası organizasyonlarda tanıtılacağı duyurulan Miniatürk sayesinde İstanbul’daki tarihî ve turistlik yerler dünyaya gösterilmiş olacak. Yerli ve yabancı turistlerin İstanbul’da ilk uğrak yerlerinden biri haline gelen Miniatürk, “En İyi Proje Uygulaması Veritabanı’’na dahil edildi. HABITAT, 28 Eylül 2004’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’ye gönderdiği yazıda, Türkiye’nin tek ve ilk büyük kent projesi olan Miniatürk’ü en iyi proje uygulamasına dahil ettiğini açıkladı. Kültür AŞ Genel Müdürü Cengiz Özdemir “Miniatürk’e uluslararası bir takdirname diyebileceğimiz bu övgünün, bir BM kuruluşundan gelmiş olması ayrı bir anlam taşımaktadır.” dedi.
Kaynak:Zaman 14 Ekim 2004

 
Süper teyze 448
  Yazın en sıcak günlerinden birinde,  küçük bir sahil kasabasına tatile giden aile, saatlerce dolaştıkları halde boş bir otel odası bulamamışlardı. Saatler sonra, kapısını çaldıkları son  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.