Yeni ‘Superman’ tanınmamış biri
 

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden sinemanın son ‘Superman’i Christopher Reeve’nin tahtına ünlü bir isim oturmayacak. Yönetmen Bryan Singer, 12 ünlü aktörün isminin geçtiği role tanınmamış bir oyuncuyu seçeceğini açıkladı.

Son olarak Mel Gibson’ın yönettiği ‘Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi’ adlı filmde Hazreti İsa’yı canlandıran Jim Caviziel’in adının geçtiği ‘Superman’ rolü için yönetmen Singer’ın bambaşka planları var.

 Aralarında Jude Law, Nicolas Cage, Jim Caviezel, Ashton Kutcher ve Brendan Fraser’ın da bulunduğu tam 12 ünlü aktörün yer aldığı yarışın galibini belirleyecek Singer, sonunda çok farklı bir kararla film dünyasını şaşırttı.
      
‘SUPERMAN’ MEŞHUR BİRİ OLMAYACAK  
 “Jim Caviezel harika bir aktör. Ama ben Superman’in tanınmamış bir oyuncu olmasını istiyorum.”

         Caviezel’in ‘Superman Dönüyor - Superman Returns’ adlı film için istekli olduğunu ve görüşmelerde bulunduğunu itiraf etmesine rağmen Singer, “Jim Caviezel harika bir aktör. Ama ben Superman’in tanınmamış bir oyuncu olmasını istiyorum” dedi.
       Son Superman Christopher Reeve’nin “en büyük süper adam” olarak tarihe geçtiğini de vurgulayan Singer, onun yerini alacak ismin Reeve’nin yerini doldurmasının zor olacağını da söyledi.
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Ekim 2004
 

 
Süper Teyze 393
İki balıkçı konuşuyorlardı : - Geçen hafta buraların en büyük balığını yakaladığını duydum, doğru  mu ? diye sordu biri. - Kesinlikle ! diye haykırdı arkadaşı.Balık o kadar büyük o kada devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.