Vizontele Tuuba Hollywood’da çok beğenildi...
 

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Vizontele Tuuba, Hollywood 8’inci Film Festivali kapsamında gösterime girdi. ’Vizontele Tuuba’nın gösterimine katılan Yılmaz Erdoğan ile Tuba Ünsal, Los Angales’teki Türk hayranları ile buluştu. Avrupa ödüllerinde Türkiye’nin şansı olduğunu söyleyen festival yöneticisi ve kurucusu Jannes The Abrio, ’Vizontele Tuuba’yı çok beğendiğini, bu yapıtta oyunculuğun çok iyi olduğunu, filmin iyi yönetildiğini ve konusunun çok eğlenceli olduğunu belirtirken "Bütün Türk filmleri için 2005’te başvuruları bekliyoruz’’ dedi. Yılmaz Erdoğan, dünyanın film merkezi Los Angeles’da gerçekleşen Hollywood Film Festivali’nde yarışmanın kendileri için çok gurur verici olduğunu söyleyerek, "Burada bir Türk filminin gösterilmesi çok heyecan verici. Daha önce filmlerimi göstermek için geldiğim Hollywood’a bu sefer festivale katılmak için geliyoruz. Tuba ile bir gündür buradayız’’ dedi.

AĞLATTI DA GÜLDÜRDÜ DE
Tuba Ünsal ise, Yılmaz Erdoğan sayesinde beyezperdede hedeflerini büyüttüğünü, kendisini Hollywood’da görmeyi çok istediğini söyledi. Ünsal, "Türkiye’de, Yılmaz Erdoğan kadar Türk sinemasına kimse katkıda bulunmuyordur. Erdoğan, Türk sinemasını son yıllarda bir yerlere getiren en önemli insanlardan biridir’’ dedi. Emre Altuğ ise, "Filmi ikinci kez seyrettim ve ilkinden daha çok zevk aldım’’ dedi. Kenan Doğulu, filmi ilk kez izlediğini, özellikle kostümleri çok beğendiğini anlatırken, şöyle konuştu: "1980’in psikolojik ortamını ve görsel durumunu çok güzel yansıtmışlar. Çok büyük prodüksyonlar izliyoruz. Ama hepsi sonunda bizi ağlatamıyor. Bunun sonunda hepimiz ağladık ve güldük’’ dedi. 
Kaynak:Sabah 20 Ekim 2004

 
Süper Teyze 158
Öğretmen coğrafya dersinde sınıfa sordu : - Porto nerededir, bilen var mı çocuklar ? Umut hemen parmak kaldırdı : - Bizim evdeki şişelerin arasında öğretmenim ! - Nasıl yani ? diyebildi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.