Half Life 2 kasım ortasında geliyor
 

Oyunseverlerin merakla beklediği bilgisayar oyunu Half Life 2, kasım ortasında gün ışığına çıkıyor. Çıkışı bir yıldan fazla geciken oyunun yayıncısı Vivendi, tüm dünyadaki oyun meraklılarının 16 Kasım’dan itibaren Half Life 2’ye kavuşacaklarını müjdeledi. Half Life tutkunları oyunu satıcılardan alabileceği gibi üretici firma Valve’in İnternet sitesinden de doğrudan indirebilecek.

Tüm zamanların en iyi oyunları arasında yer alan ’first person shooter’ klasiği Half Life’ın devamı niteliğinde olan Half Life 2’nin çıkışı defalarca ertelenmişti. İlk olarak 1998 yılında oyunseverlerle buluşan Half Life ve eklenti paketleri o tarihten bu yana tüm dünyada sekiz milyon kopyadan fazla sattı.

Half Life 2’nin ilk çıkış tarihi ise 2003 Ekim olarak belirlenmiş, ancak çeşitli nedenlerden dolayı oyunun fanatikleriyle buluşması bir türlü gerçekleşememişti. Geçen sene eylül ayında Valve’ın bilgisayarlarına sızan hacker’lar oyunun taslaklarını çalmış ve kodlarını İnternet’e sızdırmıştı.

Vivendi’nin oyunun tamamlandığı ve 16 Kasım’dan itibaren piyasada süreceği yönündeki açıklaması nihayet Half Life tutkanlarının heyecanlı bekleyişlerinin sona ereceği anlamına geliyor.

Aslında Half Life 2’ye şimdiden alanlar da var. Valve’in dijital dağıtım sistemi Steam’e abone olanlar oyunu İnternet üzerinden indirebiliyor. Genişbant bağlantısı sahibi binlerce kişinin oyunu bu yolla bilgisayarlarına indirdiği sanılıyor. Ancak bu kişiler oyunu diğerleri gibi 16 Kasım’dan sonra oynamaya başlayacak, çünkü Valve halen kilitli olan oyunun şifreli dosyalarına erişim sağlayan kodu bu  tarihte açıklayacak.
Kaynak:Hürriyet 19 Ekim 2004

 
Süper Teyze 117
Annesi oğluna seslendi : Şu televizyonun sesini kıs biraz Erolcuğum ! Baban rahatsız olacak. Zavallıcık arka odada senin ev ödevlerini düzeltmeye çalışıyor !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.