Müzik starları Afrika için söylüyor
 

Aralarında Coldplay, The Darkness ve Travis’in de bulunduğu birçok grup ve şarkıcı, Afrika’ya yardım için ‘Do They Know It’s Christmas’ şarkısını yeniden seslendirecek.    

Şarkının yeni versiyonu için çalışmalarda bulunan Bob Geldof ve Midge Ure’un, Robbie Williams, Noel Gallagher, Jamelia ve Dido gibi ünlü isimleri de gruba dahil etmeye çalıştıkları bildirildi. Şarkının, birkaç hafta içinde kaydedilmesi bekleniyor.

 Organizasyonla ilgili bilgi veren Midge Ure, “Kesinlikle yapılacak. Çok heyecanlıyım. Amaç sadece para toplamak değil” dedi ve gözleri Afrika’daki kıtlığın üzerine çevirmek istediklerini söyledi. Ure, birçok ünlü ismin organizasyona katılmak için istekli olduğunu belirtti.
      
DAHA ÖNCE 107 TRİLYON TOPLANMIŞTI
       Etiyopya’daki açlara yardım amacıyla 1984’te bestelenen şarkı ve ardından verilen konser, 40 milyon sterlinden (yaklaşık 107 trilyon lira) fazla gelir sağlamıştı.
Kaynak:Ntvmsnbc 20 Ekim 2004

 
Süper Teyze 97
  Ayşegül’ün yaşlı halası ziyarete gelmişti. Küçük kızı yanına çağırıp sordu : - Söyle bakalım güzel kızım, ev işlerinde annene yardım etmeye başladın mı ? - Evet halacığım, dedi Ayşegül.  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.