İlk Adres Google
  İnternetin araştırma yapmak isteyenler tarafından bu kadar çok tercih edilmesinin başında kaynak bolluğu ve ücretsiz oluşu geliyor. İnternette bir şey arayanların ilk durağının ise ünlü arama motoru ’’Google’’ olduğu belirtildi.
 
 Öğretmenlerin ansiklopedilerin yararlarını anlatmalarını hafife alan öğrenciler, bu konudaki görüşlerini soran gazetecilere, ’’Bu iş, hesap makineleri matematiği daha çabuk ve yanlışsız yaparken bize abaküs kullanın demeye benziyor’’ yorumunu yaptı.
 
 ’’Demokrat partinin başkan adayı John Kerry’nin gençliğinde kapı kapı dolaşarak ansiklopedi satmaya çalıştığı günlerin artık geride kaldığını’’ ifade eden uzmanlar, ’’ansiklopedilerin şimdilerde adeta zenginler için bir statü sembolü haline geldiğini, bunun dışında kimsenin takımına bin 400 dolar vererek basılı ansiklopedi almaya yanaşmadığını’’ vurguladı.
 
 
Kaynak: (Hürriyetim)
 
Süper Teyze 258
Ö ğretmeni Barış’ı tahtaya kaldırıp sordu : - Diyelim 3 tane kedin var Barış. Doğumgününde baban 3 kedi daha hediye ederse kaç hayvanın olur ? - 6 dedi küçük oğlan. - Aferin sana ! Peki e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.