Tatlı Cadı 2004
 

60’lı yılların sevilen komedi dizisi ‘Tatlı Cadı’nın 2004 sinema uyarlamasında, güzel ve sevimli büyücü Samantha’yı Nicole Kidman canlandırıyor.

Şöhretini yitirmek üzere olan aktör Jack Wyatt ise Samantha’nın kocası Darrin Stephens rolünde. Ülkemizde de uzun yıllar yayınlanan ‘Tatlı Cadı’da büyü yapma yeteneğine sahip Samantha Stevens ile eşi Darrin’in serüvenleri anlatılıyordu.

Nicole Kidman, film seçerken kadınların her zaman güçlü karakterler olmasına özen gösteriyor. Zaten ‘Tatlı Cadı’ komedisinde rol almayı kabul etmesinin de tek nedeni, bu Samantha’nın erkekler hatta cadı annesi karşısında bile yenik düşmeyen, güçlü bir kadın olması.

Filmin bir başka özelliği de, Nicole Kidman’ın filmin bir sahnesinde gelinlik giymesi. Yıldız, Tom Cruise ile evlendiği günden beri kamera karşısında da özel hayatında da gelinlik giymemişti.  
Kaynak:Hürriyet 28 Ekim 2004
 

 
Süper Teyze 165
Zengin adam tepedeki büyük şatoyu almaya karar vermişti. Ev sahipleriyle görüşmeye gitti. Defalarca çalmasına rağmen, büyük kapı bir türlü açılmıyordu. Sonunda yaşlı  mı yoksa genç mi, kadın mı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.