Yeni Bagle virüsü rahat durmuyor
 

Bagle virüsünün üç yeni sürümü Bagle.AT, Bagle.AV ve Bagle.AU, hafta sonu boyunca internette yayıldılar. Güvenlik şirketleri virüslerle ilgili olarak yüksek risk uyarısında bulunuyor.

Bilgisayara giren virüsler Microsoft Outlook’taki tüm adresleri tarıyor ve e-posta gönderim yazılımı ile kendilerini tüm adreslere gönderiyor. Virüsler bulaştıkları bilgisayarlardaki güvenlik önlemlerini bertaraf etmeyi başarıyor. Virüsler, Windows 95, 98, ME, NT, 2000 ve XP, işletim sistemlerini etkiliyor. Kullanıcıların virüs ile gelen ek dosyayı açmamaları gerekiyor.

Güvenlik şirketleri Bagle.AT’nin bulaştığı XP’li bilgisayarların güvenlik duvarlarını devre dışı bıraktığının altını çiziyor. Fin güvenlik şirketi F-Secure, virüsü ikinci en yüksek risk derecesinde değerlendirdi. Virüslerden ilk olarak Bagle.AT ortaya çıktı, çok geçmeden de Bagle.AV ve Bagle.AU da internete sızmayı başardı. Tüm risklerine karşın virüslerin, hafta sonu olması nedeniyle görece yavaş yayıldıkları, bu nedenle de Pazartesin gününün kullanıcıların işyerlerine dönmesiyle önemli risk arzettiği belirtiliyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 1 Kasım 2004
       
      

 
Süper Teyze 125
Gösteriden sonra seyircilerden biri sirk yöneticisinin yanına gitti,çok heyecanlıydı : - Tebrikler beyefendi !  Harika bir gösteriydi ! - Teşekkür ederiz hanımefendi, dedi yönetici. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.