Pafin çocuklar için yolda
 

İsmail Arlı’nın en büyük düşü, çocukları, kitaplarla buluşturmaktı. İşini bıraktı, aldığı bir halk otobüsünü kütüphaneye çevirdi. ’Deniz Papağanı Pafin’, yoksul çocuklar için dün yola çıktı.

İsmail Arlı’nın en büyük düşü, çocuk kitaplarını asıl sahiplerinin, yani çocukların ayağına götürmekti. Arlı, düşünü gerçekleştirmek için tüm birikimiyle bir halk otobüsü satın aldı, aracı kitaplarla donatarak kitabevine çevirdi. Arlı’nın ’Deniz Papağanı Pafin’ adını verdiği seyyar kitabevi, dün yola çıktı.
İlk ziyaretini özel bir ilköğretim okuluna yapacak olan Deniz Papağanı Pafin, buradan alacağı kitap yardımı ve armağanları Yalova’ya, Marmara depreminde yıkıldıktan sonra yeniden hizmete açılan Kılıç Ali Reis İlkokulu’na taşıyacak. ’Deniz Papağanı Pafin’, sonra da İstanbul’daki yoksul mahallelerin okullarını gezecek.
Kaynak:Radikal 2 Kasım 2004


 
Süper Teyze 12
Ömer yaramaz mı yaramaz bir öğrenciydi. Yaptığı şakalarla bütün okula ün salmıştı. Bir gün derste öğretmen sıraların arasında dolaşırken Ömer’in yanına geldi. Ve hayret içinde bağırdı : - Gözlerime devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.