Eminem, PLAYBACK’te yakalandı
 

Madonna, Britney Spears ve Ashlee Simpson’dan sonra Eminem de playback yaparken yakalandı. ’Mosh’ adlı şarkıyı yorumlarken ağız hareketleri ile şarkı akışını birbirine uyduramayan şarkıcının düştüğü zor durumu hayranlarına basın sözcüsü açıkladı.

Geçen hafta yayınlanan ’’Saturday Night Live’’ adlı programda playback yapan Ashlee Simpson’a yönelik eleştiriler sürerken, aynı tuzağa Eminem de yakalandı. ’Mosh’ adlı şarkıyı yorumlarken ağız hareketleri ile şarkı akışını birbirine uyduramayan şarkıcının düştüğü zor durumu hayranlarına açıklamak ise her zamanki gibi basın sözcüsüne düştü. Eminem’in, şarkısını albümdeki versiyonuyla birebir söyleyebilmek için playback yaptığını savunan basın sözcüsü ’Şarkının bir yerinde ikili vokal vardı. O da bunu yapmaya çalışıyordu. Bunu pek çok hiphop sanatçısı yapar. Hatta Tupac Shakur bile yapmıştı’’ dedi.

İngilizler’in tahammül edemediği playback hilesine daha önce Britney Spears ve Madonna da başvurmuştu. Spears, Wembley Stadı’ndaki 12 bin kişilik konserinde iki saatlik konser boyunca bir tek notayı bile canlı seslendirmezken, meslektaşı Elton John tarafından seyirciye saygısızlıkla suçlanan Madonna ise ’Sahne şovunu zedelememek için playback yaptım’ açıklamasında bulunmuştu. Playback konusundaki en büyük skandal ise Milli Vanilli topluluğunun albümdeki şarkılarını başkalarının söylediğini açıklamısından ve kazandıkları Grammy Ödülü’nü iade etmesinden sonra yaşanmıştı.
Kaynak:NetHaber 4 Kasım 2004

 
Süper Teyze 128
Bayan timsah yolculuğa çıkıyordu. Son derece şık ve bir o kadar da heyecanlıydı. Diğer yolcularla birlikte uçağa bindi,yerine oturdu. Timsah derisinden yapılmış valizini de yanındaki koltuğa yerleşt devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.