Bilişim Kervanı, sekiz ili dolaştı
  Microsoft Bilişim Kervanı, geçtiğimiz hafta Samsun, Amasya, Ankara ve Sivas’ta çocuklarla buluştu. İki haftada yaklaşık 10 bin öğrenciyi bilgisayar teknolojileriyle tanıştıran Bilişim Kervanı, bir eğitim otobüsü, TIR ve Microsoft tarafından yetiştirilen uzman ekipten oluşuyor.
    Kervan bugüne kadar, sırasıyla, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Samsun, Amasya ve Sivas olmak üzere toplam sekiz ili dolaştı.
   
    Sertifika verildi
    Microsoft Bilişim Kervanı’nda eğitimden geçen tüm çocuklara, yeni teknolojilerin tanıtımının yanı sıra eğitim sertifikası da verildi. Gidilen illerde bilgisayar kullanmayı hiç bilmeyen çocuklar, 20 dakikalık bilgisayar temel eğitimi alıyorlar.
    Milliyet’in de sponsorları arasında yer aldığı Microsoft Bilişim Kervanı bu hafta ise, 27 Mayıs’ta Zara, 28 Mayıs’ta Erzincan, 29 - 30 Mayıs’ta Erzurum ve 1 Mayıs’ta Van’a uğrayacak.
 


Kaynak: Milliyet (18.Şubat.2004)

 
Süper Teyze 111
İki ateşböceği yolda karşılaşıp konuşmaya başlarlar : - Nereye gidiyorsun ? der biri. - Göz doktoruna, der ikincisi. - Gözlerin iyi görmüyor mu yoksa ? - Korkarım öyle, der ateşböceği. G devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.