Oceans Twelve afişi kızdırdı
  ’Oceans 11’ 12’ye çıkınca ortalık karıştı. Julia Roberts, aralık ayının ikinci yarısında vizyona girmesi beklenen ’Oceans Twelve’ filminin afişinde, Catherine Zeta-Jones’a daha üst sıralarda yer verilmesine köpürdü.
İnternetteki imdb sitesinde yer alan haberlere göre Roberts, 2001 yapımı olan ve kendisinin de başrolü paylaştığı ’Oceans Eleven’ filminin devamı niteliğindeki filmin afişinde kadroya yeni katılan Zeta-Jones’a daha üst sıralarda yer verilmesinden dolayı kızgın. Afişte Zeta-Jones’un adına üst tarafta George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon’dan sonra dördüncü sırada yer verilirken, Roberts’ın adı alt tarafta Andy Garcia, Don Cheadle ve Bernie Mac ile birlikte yer alıyor. İkiz bebeklerine hamile olan Roberts’ın, Zeta-Jones’un aksine ilk filmde de yer aldığına dikkat çekerek, kendisine daha üst sıralarda yer verilmesini beklediği belirtiliyor. Haberde, aslında Roberts ile Zeta-Jones’un iyi arkadaş oldukları da yazıldı.
Kaynak:Radikal 5 Kasım 2004
 
Süper Teyze 476
Coğrafya dersinde öğretmen İlke’yi  sözlüye kaldırdı ve sordu : - Yurdumuz kaç coğrafi bölgeden oluşuyor kızım ? - Yedi, dedi İlke. - Sayabilir misin peki ? İlke hemen saydı : - Bir, i devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.