Sertap Erener’in şarkı söylediği JAPON FİLMİ, gösterime girdi
 

Dün gösterime giren ’Karanlık Sırlar’ adlı Japonya-Güney Kore ortak yapımı gerilim filminin en büyük sürprizi Sertab Erener. Çünkü gösterildiği her ülkede beğeni toplayan filmin fragman şarkısını Erener seslendirdi.

Dün ülkemizde de gösterime giren ’A Tale of Two Sisters / Karanlık Sırlar’ adlı Japonya-Güney Kore ortak yapımı filmin bizim açımızdan en büyük sürprizi Sertab Erener. İzleyenleri sinema koltuğuna mıhlayan bir Uzakdoğu gerilim filmiyle Erener’in ne ilgisi var derseniz, açıklayalım: Erener’in 2003 yılında Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda birinci olduktan sonra uluslararası alanda da adını duyurmayı hedeflediği malum. Tamamen İngilizce şarkılardan oluşan ’No Boundaries’ albümü ve single çalışmalarıyla da hedefine emin adımlarla ilerliyor. İşte bu albümde bulunan ’Here I am’ yüzlerce şarkı arasından ’Karanlık Sırlar’ filminin fragman müziği olarak seçildi. Filmin internet sitesi, sinema fragmanları ile televizyon reklamlarında kullanıldı ve sountrack’inde yer aldı.

Erener, Temmuz ayında filmin galasına katılmak için Japonya’nın Tokyo şehrine gitti. Galanın yapıldığı gün boyunca aynı tarihlerde Japonya’da da çıkan ’No Boundaries’ Shibuya Meydanı’ndaki barkovizyonlardan sesli olarak yayınladı.
Kaynak:NetHaber 6 Kasım 2004

 
Süper Teyze 69
Okuma yazmayı yeni öğrenmişlerdi. Öğretmen sınıfın en çalışkanlarından Ermeyi tahtaya kaldırdı : - Emreciğim, bizim için tahtaya ‘saksafon’ yazabilir misin ? Emre sıkıntılı : -Yazamam öğretme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.