Cortes’le aynı filmde
 

Yaşamını İtalya’da sürdüren sinema sanatçısı Serra Yılmaz, İtalyan yönetmen Ciro Ippolito’nun yönettiği 2004 yapımı ‘Vaniglia e cioccolato’ (Vanilya ve Çikolata) filminde, ünlü İspanyol dansçı Joaquin Cortes ve İtalyan güzel Maria Grazia Cucinotta ile aynı seti paylaştı.

Serra Yılmaz, büyükanne Diomira rolünü oynadığı ‘Vanilya ve Çikolata’ filminde, İspanyolların ‘Çingene Kartal’ adını verdiği flamenkonun dünyaca ünlü sanatçısı Joaquin Cortes ve ‘Postacı’ filmiyle tanınan İtalyanların seksi oyuncusu Maria Grazia Cucinotta’yla birlikte oynuyor. ‘Vanilya ve Çikolata’ aralık ayının ilk haftasında Türkiye sinemalarında da gösterilecek. Ferzan Özpetek’in ‘Karşı Pencere’ filmindeki rolüyle de İtalya’da büyük övgüler alan Serra Yılmaz, aynı ülkede 6 bölümlük televizyon dizisi için de anlaştı. Serra Yılmaz, Ümit Ünal’ın kendisi için yazdığı ‘Sultan Mutfakta’ adlı filmin yanı sıra Handan Öztürk ve Atıf Yılmaz’ın filmlerinde de rol alacak. Çekimlerinin tamamı İtalya’da yapılan ‘Vanilya ve Çikolata’, dürüst ve sorumlu bir kadın olan Penelope ile karısına sadık kalmayı başaramayan kocası Andrea’nın öyküsünü konu alıyor.
Kaynak:Hürriyet 8 Kasım 2004

 
Süper Teyze 339
Levent, televizyonda en sevdiği çizgi filmi kahkahalar atarak seyrediyordu. Sonra birden televizyonun kumanda aletini kaptı,televizyonu kapattı ve oturma odasından koşarak çıktı. Şaşıran annesi arka devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.