Kylie gibi ağırlanacak
 

Beyazıt Öztürk, pazartesi gecesi ünlü Alman talk show’cu Stefan Raab’ın programına katılacak. Beyaz, canlı yayınlanacak programa Kylie Minogue, Shakira gibi tek başına konuk olacak.

Pazartesi gecesi

Beyazıt Öztürk, Almanlar’ın ünlü talk show’cusu Stefan Raab’ın programına konuk olmak için kalabalık bir ekiple cumartesi günü yola çıkıyor. Pazartesi gecesi Pro7 kanalında canlı yayına çıkacak olan Beyazıt Öztürk, daha önce Kylie Minogue, Shakira gibi ünlülerde olduğu gibi programa tek başına katılacak.

Nazar boncuğu hediyesi

Stefan Raab’ın çok izlenen şovunda stüdyodaki seyircilerin yarısı Türk yarısı Alman olacak. Daha önce İbrahim Tatlıses’in konuk olarak katıldığı program için Beyaz, özel sürprizler de hazırladı. Nazar boncuğu, lokum gibi Türk gelenek ve lezzetlerini andıran hediyeler alan Beyaz, canlı yayında bunları meslektaşlarına hediye edecek.

Türk dostu şovmen

Stefan Raab daha önce Eurovision finalleri sırasında İstanbul’a gelmiş, yaptığı özel programların yanı sıra Beyaz Sow’a da konuk olmuştu. Türk dostu olarak bilinen Stefan Raab’ın şovu Almanlar’ın olduğu kadar Türkler’in de ilgisini çekiyor. Beyaz’ın, pazartesi gecesi Pro7’de canlı yayındaki konuşmaları simultane çeviriyle ekrana gelecek. 
Kaynak:Hürriyet 10 Kasım 2004

 
Süper Teyze 204
Ömür karnesini o gün almış ama daha evdekilere göstermemişti. Yemekten sonra, biraz sıkılarak babasına yaklaştı : - Babacığım sen karanlıkta yazı  yazabilir misin ? Babası güldü bu soruya devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.