Compex 2004 kapılarını açıyor
 

Compex 2004 Uluslararası Bilgisayar Fuarı, yarın kapılarını bilişim tutkunlarına açıyor. İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde 18-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Compex’e yurtiçi ve yurtdışından 150 binden fazla ziyaretçi bekleniyor.

Başta bilgisayar olmak üzere bilişim sektöründeki en yeni ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı 19’uncu Compex fuarı, bu yıl da meraklılarının en büyük buluşma platformlarından biri olacak. 15 bin metrekarelik alan üzerinde yerli ve yabancı yaklaşık 200 teknoloji firmasının katılacağı fuar, bilgisayar ve iletişim teknolojilerinin günlük hayattaki yeri ve kullanımını gözler önüne serecek.

YTL MASAYA YATIRILACAK

Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde 4 gün devam edecek fuar süresince düzenlenecek seminer ve panellerle katılımcılar, sektörel yöneticiler, son teknolojilerin hem iş dünyasındaki hem de günlük hayatlarındaki kullanımları konusunda en yetkili ağızlardan bilgi edinecek. Ayrıca Türkiye genelinden 300 belediye başkanı ve belediyelerin bilgi işlem yöneticilerinin katılacağı “e-belediye sempozyumu”, belediyelerin yönetiminde her türlü faaliyetin vatandaşlar ve devletin fonksiyonlarıyla ilgili etkileşimlerinin elektronik ortam üzerine taşınması konusundaki yaklaşım ve çalışmalarını paylaşma imkanı sağlayacak.

Türkiye’nin önde gelen yazılım firmaları da fuarda, 2005 başında geçilecek olan YTL’yle ilgili maliye ve muhasebe uygulamalarını iş dünyasına tanıtma fırsatı bulacak.
Kaynak:Hürriyet 17 Kasım 2004

 
Süper Teyze 263
Öğretmen karne gün sınıfın en tembel öğrencisi Aykan’ı yanına çağırdı: - Baban için endişeleniyorum çocuğum, dedi. Akşam karneni gördüğünde saçları birdenbire ağarabilir. Aykan pis pis güldü : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.