Avrupalıların tercihi Google
  Google’ın, Avrupalı internet kullanıcıları arasında en popüler arama motoru olduğu belirtildi. Nielsen/NetRatings’in raporuna göre, 55 milyondan fazla Avrupalı arama yapmak için Google’ı tercih ediyor.

En popüler arama motoru olmasının yanı sıra Google, ziyaret edilen sayfa sayısı ve ziyaretçilerin sitede harcadığı zaman kriterleri açısından da birinciliği kimselere kaptırmadı. Çoğu arama motorunu ziyaret edenler sitede bir göz gezdirip çıkarken, Google’ın ziyaretçileri sitede ayda on dakikadan fazla zaman geçiriyor.


İnsanların internette arama alışkanlıklarının önemli bir parçası haline gelen Google, 6 milyar parçalık web endeksiyle milyonlarca kişiyi kendine çekiyor.


MSN ve YAHOO YAKIN TAKİPTE

Uzmanlar, Google’ın giderek daha fazla sevilmesine rağmen, arama teknolojilerine yatırım yapmaya devam eden MSN ve Yahoo gibi devlerin rakiplerini zorlayacağı görüşünde.


Nielsen/NetRatings analisterinden Tom Ewing, “Google’ın pazardaki hakimiyeti sarsılmaz gibi görülebilir, ancak diğer büyük markalar rakip arama teknolojileri geliştiriyor” derken, önümüzdeki 18 ayın bu sektör için çok kritik bir dönem olacağını vurguladı.

Nielsen/NetRatings’in ölçümlerine göre Avrupalı kullanıcıların arama tercihleri:


Google: 55,6 milyon

MSN: 27,1 milyon

Yahoo: 12,6 milyon

Google (görüntü): 10,2 milyon

AOL: 5,8 milyon

BBC

 
Süper Teyze 84
Şule banyoya girdiğinde kardeşi Lale’yi duşun altında buldu. Ama Lale’nin elinde bir şemsiye vardı - Neden duşun altına şemsiyeyle girdin ? diye sordu şaşkınlıkla. - Islanmak istemiyorum da devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.