Yahoo ve MSN 250 MB’de başabaş
 

İnternetin en büyük e-posta servisi Yahoo’nun, depolama limitini 250 MB’ye çıkaracağını açıklamasından hemen sonra, Hotmail kendi limitini aynı rakama yükseltiğini duyurdu.

Yahoo, Google ve Hotmail arasındaki rekabet depolama limitlerine olumlu yansıyor. MSN’in limiti 250 MB’ye çekeceğini açıklamasından sonra, Yahoo da buna 250 MB’lik bir artışla yanıt verdi. Henüz Yahoo’nun yeni limiti pratiğe geçmemişti ki, Hotmail 17 Kasım Çarşamba günü kendi limitini resmen 250 MB’ye çıkardığını kullanıcılarına bildirdi.

İLK GMAİL BAŞLATMIŞTI
       Yahoo’nin yeni limitinin gelecek hafta başından itibaren tüm e-posta kutularında geçerli olması bekleniyor.
       Yahoo ve Hotmail’den farklı olarak Gmail, sadece mevcut kullanıcıların davet etmesiyle kullanıcı kazanıyor. Rekabeti aslında ilk başlatan Google olmuştu, internetin en büyük arama motorunun çıkardığı Gmail, 1 GB depolama kapasitesine sahip. Ancak, bu haliyle dahi GMail’in hızla kullanıcı sayısını artırdığı tahmin ediliyor. GMail, geçen hafta da ücretsiz POP3 desteği vereceğini duyurmuştu.
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Kasım 2004

 
Süper Teyze 36
Elif’in babası yemeklerini çok sıcak yemekten hoşlanırdı. Dumanı üzerinde pilavlar, ateş topu köfteler, gibi  dolmalar ! Annesi o gün börek yapmıştı. Annesi o gün börek yapmıştı. Fırından çıkar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.